Twijfel je nog?

De zakken van een maat S zijn groot genoeg voor een iPhone 14 Pro Max. Hoe groter de maat, hoe groter de zakken en hoe meer ruimte.

Aangezien onze Kangoo's strakke onderbroeken zijn en de zakken strak op de onderbroek zitten zijn ze net zo veilig als spijkerbroek zakken. Een handstand doen is misschien niet heel handig maar dat begrijp je zelf ook wel.

Onze Kangoo's zijn niet alleen erg handig tijdens carnaval maar hebben ook nog is de perfecte pasvorm. Hierdoor zal je zelfs na carnaval altijd een Kangoo als eerste uit je kast pakken.

Onze Kangoo's zijn altijd voorzien van 2 zakken. Genoeg dus voor al je spullen.

Nee, de band is gemaakt van hoog kwaliteit elastiek waardoor onze Kangoo's altijd op zijn plek blijven zitten. Koop hem niet te groot want dan zit de band minder strak en stop er geen bakstenen in. Dan komt het helemaal goed!

Waarom een onderbroek met zakken tijdens Carnaval?

Zoals je zelf misschien wel is, hebt gemerkt, heeft 90% van alle carnavalsoutfits geen of slechte zakken. Dit is een van de redenen waarom 6,7% van de carnavalsvierders zijn portemonnee verliest, 4% zijn telefoon en nog eens 7,3% zijn partner. Aan dat laatste kunnen we helaas niet veel doen. Maar voor het niet hebben van zakken in je outfit en het verliezen van je waardevolle spullen hebben wij dé oplossing, namelijk: onderbroeken met zakken!

De Kangoo onderbroek met zakken heeft twee zakken groot genoeg voor al je spullen zoals  je telefoon, sigaretten, portemonnee of kleinere spullen zoals condooms en je sleutels. Zo heb je altijd opbergmogelijkheden, verlies je niks en hoef je niet je outfit te verpesten met een tasje of een saaie trainingsbroek.

More than just underwear

Niet alleen handig tijdens Carnaval

Gratis Verzenden

Gratis verzending vanaf €49-